NL | GR | EN

Introductielid worden!

Informatie

Leuk dat je introductielid wilt worden!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de introductieperiode van de mooiste studenten atletiek vereniging van Nederland. De introductieperiode van Vitalis loop je voor maar 10 euro! Gedurende 2 week maak je kennis met de vereniging en zijn er verschillende activiteiten gepland! Alles zit bij de prijs inbegrepen (excl. drank).

Indeling introgroepjes
In de introperiode delen we de groepjes in op basis van jouw voorkeur. We hebben 2 verschillende soorten introgroepen:

  1. Loopgroep: vind jij het leuk om te trainen voor langere afstanden? Bijvoorbeeld een 5 of 10 km op de weg of een 1500m op de baan? Dan kan je je opgeven voor deze introgroep: je zal bij trainingen van de loopgroep weg en MLA (middenlangeafstand) uitgedaagd worden met leuke intervaltrainingen. Om bij deze groep te komen vul je bij groepsvoorkeur loopgroep weg of MLA in. 
  2. Meerkampgroep: Wil jij dé ultieme atletiekervaring, door te proeven van zowel sprint, springonderdelen en werponderdelen? Dan kan je je ei kwijt in de meerkampgroep: deze groep zal jou laten kennismaken met zoveel mogelijk baanonderdelen. Om bij dit groepje te komen vul je bij groepsvoorkeur technisch, meerkamp of sprint in.

Persoonlijke gegevens


Voor de introperiode maken wij introductiegroepjes. Een aantal groepjes is Nederlands en aantal groepjes is een combinatie van Nederlands en internationals. Deze voorkeur nemen wij mee in het bepalen van de introgroepjes.Opmerkingen