NL | GR | EN

De WegCie

De ZFCie organiseert de Zac Freudenburg Cross (ZFC), die sinds 2010 jaarlijks in het Stadspark in Groningen plaatsvindt. Het parcours is afgeleid van het vaste trainingsrondje van de Amerikaan Zac Freudenburg. Zac is rond de eeuwwisseling lid geweest van Vitalis en maakte in deze tijd veel indruk met zijn prestaties op de langere looponderdelen.

Voor meer informatie en een impressie van de voorgaande edities, zie: zfc.vitalis.org.

Vanaf 4 oktober zal de ZFCie overgaan in de WegCie. Hierna zullen zij naast alle mooie evenementen die ze al organiseren ook nog onze clubkampioenschappen weg en cross organiseren! Hierbij strijden Vitalisten om de eervolle titel van clubkampioen te halen door een wedstrijd door het mooie Stadspark. 
Hoeveel tijd kost de commissie?
 1-2 uur per week, gedurende een half jaar lang
Hoe vaak vergadert de commissie?
1 keer per 3 weken, naarmate het evenement dichterbij komt wordt dit 1 keer per 2 weken
Welke interesses sluiten aan bij de commissie?
Er zijn verschillende functies en daardoor sluiten er dus ook veel verschillende interesses aan bij deze commissie. De functies binnen de commissie zijn voorzitter/ penningmeester, (wedstrijd)secretaris, commissaris faciliteiten en PR&Sponsoring. Interesse die aansluiten bij deze functies zijn het leuk vinden om evenementen te organiseren, administratieve werkzaamheden te verrichten, het verkrijgen van inzicht in het wedstrijdaspect van organisatie, interesse in logistieke zaken, en interesse in promotie en sponsoring
Hoe kan je de ZFCie bereiken?
Je kan altijd iemand uit de commissie aanspreken of een mailtje sturen naar zfc@vitalis.org
Vacature
Heb je interesse? Neem dan snel contact op met de penningmeester (Fleur)!

.
 .
 .
 .