NL | GR | EN

Donateurs

Vrienden van Vitalis

Ben je bijna klaar met studeren, of ga je Groningen verlaten, maar wil je de vereniging wel blijven volgen en een warm hart toe dragen? Dat kan! ‘Vrienden van Vitalis’ maakt het mogelijk het definitieve afscheid te voorkomen en nog betrokken te blijven bij de vereniging. Zo word je als Vriend van Vitalis op de hoogte gehouden van alle belangrijke ontwikkelingen binnen Vitalis en ben je van harte uitgenodigd bij verschillende evenementen. Er zijn twee verschillende mogelijkheden om betrokken te blijven, afhankelijk van hoezeer je betrokken wilt en kunt blijven. De twee verschillende pakketten worden hieronder beschreven. Een uitbreidingspakket kan echter niet los van een basispakket aangeschaft worden, het basispakket kan wel los aangeschaft worden. Als vereniging zijn we enorm blij met onze donateurs!

Basispakket (€19,96):

  1. Je eigen account op Vitalis.org zodat je alle foto’s kunt zien, uitslagen kunt bekijken en de (wedstrijd)agenda kunt bekijken.
  2. Je ontvangt de digitale versie van het Ei, zodat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen, leuke verhalen kunt lezen van en over Vitalisten en altijd op de hoogte bent van de laatste roddels.
  3. Halfjaarlijks ontvang je een speciale donateursmail met alle relevante informatie voor Vrienden van Vitalis
  4. Je hebt toegang tot alle Algemene Ledenvergaderingen (je mag helaas niet stemmen)
  5. Je wordt eervol vermeld op de website als donateur
  6. Je krijgt een eervolle vermelding in het Ei

Uitbreidingspakket (€19,96):

  1. Je kunt gratis deelnemen aan de ZFC
  2. Je wordt uitgenodigd voor het jaarlijkse Vitalisgala en diner, de trainingsweekenden en het verenigingsweekend. Als donateur kan je aan één van deze activiteiten naar keuze deelnemen met 25% korting (exclusief alcoholische consumpties)
  3. Je kunt jaarlijks 5 keer gratis meetrainen
  4. Je kunt via de website Vitalis clubkleding bestellen

Donateur worden:
Je kunt zelf bepalen hoeveel je als donateur wilt betalen, maar met een minimum bedrag van €19,96 (voor het basispakket) per jaar. Het donateurschap wordt per kalenderjaar verlengd. Opzeggen kan uitsluitend bij de secretaris via secretaris@vitalis.org en wel voor 1 december voorafgaand aan het jaar waarin je donateur-af wilt zijn.

Zodra je je afmeldt ontvang je een mail van de secretaris waarin je wordt gevraagd of je Vriend van Vitalis wilt worden. Dit doe je door het bijgevoegde inschrijfformulier in te vullen. Deze kleine bijdrage wordt door de vereniging zeer op prijs gesteld!

Huidige donateurs:

- Joost Klugkist

- Jan-Jouke Vos

- Eddy Menkveld

- Lars Eefting

- Linde van Tilburg

- Daniël Vrolijk

- Vera Kooiman

- Piet Pascha

- Roeland Broekema

- Bianca Muijzer van Osch

- Kees Hink

- Erika Bremer

- Jelle Kok