NL | GR | EN

Sponsoring

G.S.A.V. Vitalis, de grootste studentenatletiekvereniging van Nederland, kan natuurlijk niet bestaan zonder sponsoren!

Vitalis is een bruisende atletiekvereniging die zich onder andere mengt met het NSK (Nederlandse Studenten Kampioenschappen) en de landelijke competitie. Naast het sportieve aspect biedt Vitalis veel sociale activiteiten aan voor haar leden.

Een ideale mogelijkheid voor een bedrijf om aan een bruisende vereniging bij te dragen.

Sponsormogelijkheden

1. Reclameborden

Vitalis biedt uw bedrijf de mogelijkheid een reclamebord rondom de atletiekbaan in het Stadspark te laten plaatsen. Deze atletiekbaan wordt door diverse sportverenigingen gebruikt zoals Groningen Atletiek, Team 4-mijl, G.S.S.V. Tjas, G.S.T.V. Tritanium, G.V.A.V. Triathlon, en natuurlijk G.S.A.V. Vitalis. Bij elkaar hebben deze verenigingen ongeveer 1500 leden. Elke dag van de week vinden er meerdere trainingen plaats voor verschillende doelgroepen zoals de doorsnee werkende man en vrouw (van 20-70 jaar oud), studenten, kinderen, maar ook nationaal en internationaal bekende atleten (bijv. Thijmen Kupers, 800m loper). Dit betekent dat uw reclamebord gezien zal worden door een algemene vertegenwoordiging van de Nederlandse bevolking die ondanks hun gezonde interesse in atletiek dezelfde behoeften en benodigdheden heeft als elke andere Nederlander.

Verder is de atletiekbaan vrij toegankelijk voor het publiek en zijn er ook mensen die af en toe individueel op de baan trainen. Daarnaast vinden er op de atletiekbaan jaarlijks meerdere wedstrijden plaats, waaronder de Martinibokaal en de (finish van de) Bommen Berendloop. Al met al bent u er als bedrijf dus van verzekerd dat uw bord regelmatig gezien wordt door een breed en interessant publiek.

2. Media-uitingen

Vitalis beschikt over verscheidene mediaforums, waarbij het mogelijk is een advertentie, link, logo, kort artikel of een filmpje te plaatsen. Een aantal mediaforums is extern, een aantal intern.

Website (150.000 bezoekers per jaar): extern

 1. Banner met link naar uw bedrijf
 2. Advertentie op de hoofdpagina van de site
 3. Filmpje op de hoofdpagina van de site
 4. Vacature van uw bedrijf op de site

Facebookpagina en Instagram: extern

Bericht op de Facebookpagina en Instagram van Vitalis.

Clubblad het Ei: intern

 1. Advertentie of logo - halve pagina
 2. Advertentie of logo - hele pagina

Nieuwsbrief (maandelijks): intern

Kort artikel per uitgave

3. Wedstrijden: Nederlandse Studenten Kampioenschappen (NSK) en Zac Freudenburg Cross (ZFC)

Vitalis organiseert ieder jaar een paar wedstrijden. In januari vindt de ZFC plaats in het Stadspark. Deze cross trekt veel hardlopers uit stad en omgeving. Voor zowel kinderen als volwassenen is er een geschikte loopafstand, waardoor elke leeftijdsgroep goed vertegenwoordigd is! Daarnaast wordt bijna ieder jaar een NSK georganiseerd. Aan deze studentenkampioenschappen reizen deelnemers uit het gehele land af naar Groningen om deel te nemen. Aangezien we streven naar een zo groot mogelijk deelnemersveld is promotie van deze wedstrijden van groot belang. Voor de wedstrijden wordt een eigen website, een Facebookpagina en Instagram aangemaakt. Als sponsor maakt u deze leuke wedstrijden mogelijk. De volgende sponsoruitingen zijn mogelijk:

 1. Uw logo/naam staat op de startnummers;
 2. Uw logo/naam is aanwezig op de website en op sociale media;
 3. Uw logo/naam staat op flyers en posters;
 4. Het ophangen van een vlag/banner of eigen aanwezigheid tijdens de wedstrijddag;
 5. Uw logo/naam op de commissiekleding.

4. Clinics

Naast de fysieke uitingen biedt Vitalis de mogelijkheid om als bedrijf deel te nemen aan (meerdere) looptrainingen. Gedurende de clinics ervaren de teamleden hoe een professionele hardlooptraining verloopt en worden tips gegeven over verantwoord trainen, juiste schoenen, kleding en eventueel voeding en andere relevante hardloopzaken. Deze clinics worden verzorgd door ervaren atleten binnen de vereniging en kunnen op verschillende manieren worden ingezet.

Mocht u als bedrijf deelnemen aan een bedrijvenloop, dan kan Vitalis u een trainingsschema op maat aanbieden. Door specifiek te trainen voor de te lopen afstand worden de prestaties aanzienlijk verbeterd. Daarnaast wordt aandacht geschonken aan techniek, om blessurepreventief te werk te gaan. De schema’s worden op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat samen met u het aantal trainingen, de ideale locatie, het tijdstip en het te kiezen einddoel wordt bepaald.

Behalve specifieke trainingen voor een bedrijvenloop bieden we ook losse trainingen. Vanuit het kader van gezonde bedrijfsvoering kan Vitalis bijdragen aan een betere gezondheid van uw collega’s. De trainingen zullen op basis van loopniveau en doel vorm worden gegeven.

5. Hoofdsponsor

Wanneer u als bedrijf interesse heeft om hoofdsponsor te worden van Vitalis, dan kunt u contact opnemen met de Commissaris Extern om de mogelijkheden door te spreken.

Natuurlijk staan wij als vereniging ook open voor andere creatieve sponsorideeën! Wilt u sponsor worden van deze leuke vereniging of heeft u vragen? Neem dan contact op met onze Commissaris Extern via extern@vitalis.org.