NL | GR | EN

Onze sponsoren

Fysiotherapeut Bob Stoker (Sportzorg Noordnederland)

Adres: Euvelgunnerweg 25a, in het gebouw van De Stek

Bob Stoker is onze fysiotherapeut. Als je pijntjes of klachten hebt, of als je een vraag hebt, kan je terecht bij Bob. Hij kan bepalen hoe je het beste behandeld kan worden en hoe je het beste je trainingen kan hervatten. Een afspraak maken met Bob is heel makkelijk, je kan hem gewoon een appje sturen.

In dit appje is het handig om de volgende informatie te zetten:
- Dat je Vitalis lid bent.
- Wie je trainer is en in welke groep je traint.
- Welk onderdeel je doet.
- Waar je last van hebt.
- Wat je achtergrond is qua blessure- en sportverleden.

Het telefoonnummer van Bob is: 06 53976864.

Sportpodoloog Henk Jager 
http://www.sportpodologie-henkjager.nl/index.php
Adres: Boterdiep 16

Henk Jager onze sportpodoloog. Als sportpodoloog richt je je op het verminderen en voorkomen van sportblessures die hun oorsprong hebben in de voet. Denk hierbij ook aan bijvoorbeeld achillespees- en scheenbeenklachten. Is dit misschien iets voor jou en wil je meer informatie kijk dan op de bovenstaande site.

Café Tram 13
http://www.tram13.nl/Site/Welkom.html
Adres: Gelkingestraat 13

De kroeg waar wij onze maandelijkse borrels houden. Vele onvergetelijke avonden zijn hier begonnen. Wil je zelf ook een onvergetelijk avond organiseren in Tram 13 neem dan een kijkje op de website.
Pouw Rent: autoverhuur
https://www.pouwrent.nl/
Adres: Skagerrak 6

Pouw Rent is dé autoverhuurder in Groningen. Of je nou een busje zoekt voor een verhuizing of voor een commissieweekend, het is allemaal mogelijk met hun ruime aanbod huurauto’s. Op het huren van een auto of bus heb je als Vitalist 10% korting!

Shirt a la Minute
https://shirtalaminute.nl/
Adres: Vismarkt 44

De plek in Groningen waar binnen een mum van tijd je kleding is bedrukt. Naast bedrukken verkopen zij ook textiel. Op de het gehele aankoopbedrag heb jij als vitalist 10% korting. Zowel de textiel als de bedrukking valt dus onder de korting.
Sponsorkliks
https://www.sponsorkliks.com/

Sponsorkliks is de manier om Vitalis makkelijk aan geld te laten komen. Als je je online aankopen voortaan doet via de sponsorkliks link krijgt Vitalis een bepaald percentage van jou aankoop bedrag terug! Dit geldt zelfs bij grote webwinkels als coolblue, bol.com en zelfs thuisbezorgd! Dus vergeet niet te klikken en daarmee Vitalis te steunen.
Belsimpel
http://www.belsimpel.nl/

Wie zijn we?
Het Groningse Belsimpel, opgericht in 2008, is inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in de telecomwereld. Met een hecht team van meer dan 550 gemotiveerde, energieke en slimme studenten en professionals gaan we elke dag tot het uiterste om de Mobiele Wereld te veranderen. Wij zijn geen provider, wij zijn geen winkel en we zijn ook geen zoekmachine. We zijn een manier: een Methode™ om te vinden wat het beste bij de klant past op gebied van mobiele telefonie.

Ga jij deze uitdaging met ons aan?
Een jong, snelgroeiend bedrijf met de ambitie om de Mobiele Wereld te veranderen: niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Wanneer jij nog meer uit je studietijd wil halen, of al bijna afgestudeerd en je bent klaar om je na je studie in de praktijk te ontwikkelen: Belsimpel is er om je op zowel professioneel en persoonlijk vlak nóg beter te maken!

 


Studentendrukwerk
https://www.studentendrukwerk.nl/
Adres: Osloweg 75

Wij hebben het bestellen van drukwerk zo goedkoop en eenvoudig mogelijk gemaakt. Wij verzorgen al het drukwerk wat je als student nodig hebt tijdens je studie. Of het nou gaat om een scriptie, verslag, proefschrift of ander drukwerk. Ook als niet-student print en bind je bij ons voor een scherp studententarief.

Kortingscode: SDWXVITALIS2022 (voor 17,5% korting!)