NL | GR | EN

De FeestCie

Elke tweede woensdag van de maand organiseren wij de borrel, soms met een ludiek thema. Er wordt dan altijd gezellig gekletst en geborreld. Op de borrel houden wij ook het beroemde borrelklassement bij. Op allerlei verschillende manieren kan je punten verdienen, je kan het zo gek niet verzinnen! Aan het eind van ieder seizoen wordt de borrelkoning of koningin bekend gemaakt en ontvangt hij of zij een leuke prijs . Dus kom gezellig eens langs op de borrel in Tram 13!

Naast de borrels organiseren wij gedurende het jaar vele andere leuke activiteiten. Zo proberen we eens per maand eens wat anders te gaan doen dan atletieken! Al vele leuke avonden zijn er geweest! Schaatsen, bowlen, voetballen, volleyballen en natuurlijk het jaarlijks terugkerende bezoek van Sinterklaas zijn wat voorbeelden van wat wij allemaal organiseren.

Ook organiseren wij in september het verenigingsweekend. Dit weekend staat in het teken van een thema dat van tevoren bekend gemaakt wordt. Het weekend staat niet in het teken van atletiek, maar juist in het teken van feestjes en allerlei leuke spelletjes. Aanmelden voor dit geweldige weekend kan in de agenda! Kortom houd de agenda goed in de gaten voor het laatste nieuws en de nieuwe activiteiten.

Hoeveel tijd kost de commissie?
 1-5 uur per week
Hoe vaak vergadert de commissie?
 1 keer per maand
Welke interesses sluiten aan bij de commissie?
 Als je van een feestje houdt en het leuk vindt om borrels en sportactiviteiten te organiseren
Hoe kan je de FeestCie bereiken?
 Je kan altijd iemand uit de commissie aanspreken of een mailtje sturen naar feestcie@vitalis.org
Vacature
Heb je interesse? Neem dan snel contact op met de penningmeester (Fleur)!Verenigingsweekend

Elk jaar organiseert de FeestCie het verenigingsweekend. Om jou als lid helemaal hyped te krijgen voor dit weekend, maken we als commissie een prachtige promotiefilm. Hieronder kan je de promotiefilmpjes van de afgelopen jaren vinden!