NL | GR | EN

Lid worden!

Informatie

Leuk dat je lid wilt worden!

Lid worden van GSAV Vitalis kan heel eenvoudig online en bestaat uit twee stappen:

  1. Invullen van dit formulier.
  2. Goedkeuring van je aanmelding door de ledenadministratie, na goedkeuring ontvang je een bevestigingsmail.

Het lidmaatschap van G.S.A.V. Vitalis loopt van 1 januari t/m 31 december en is doorlopend (dit betekent dat je jezelf actief moet afmelden voor de deadline van 19 november, per post of via de e-mail naar secretaris@vitalis.org. Zie ook: https://www.vitalis.org/pages/unsubscribe) De contributie bedraagt in 2021 €40,-. Naast de contributie worden de licentiekosten van de Atletiekunie in rekening gebracht. De basislicentie kosten van de Atletiekunie bedragen in 2021 €18,15. Daarbij kan je ook kiezen voor een wedstrijdlicentie, voor deze licentie brengt de Atletiekunie nog een extra bedrag van €24,50 in rekening. Bij een nieuw lidmaatschap of overschrijving berekent de Atletiekunie ook eenmalig administratiekosten (in 2021 €5,00 resp. €10,95).

Kiezen voor een recreant of wedstrijdlicentie van de atletiekunie.
Een wedstrijdlicentie heb je nodig voor officiële wedstrijden. Als je bijvoorbeeld mee wilt doen aan de competitie heb je een wedstrijdlicentie nodig. Tegenwoordig kan je echter voor grote loopwedstrijden gewoon mee doen als recreant, het voordeel aan een wedstrijdlicentie bij grote loopwedstrijden is dat je vaak mag starten in een speciaal startvak. Daarnaast zitten er nog meer voordelen aan een wedstrijdlicentie, deze kan je lezen op de site van de atletiekunie: https://www.atletiekunie.nl/voor-clubs/wedstrijdzaken/reglementen/wedstrijdlicentie . Ook is het voor wedstrijdleden van Vitalis verplicht om minimaal één keer per jaar als jurylid te helpen bij een wedstrijd. 

Periode september-december
In de periode september tot en met december is het mogelijk om tegen gereduceerd tarief lid te worden. De contributie bedraagt dan €14,-, daarnaast betaal je vanaf oktober-december ook nog contributie tegen een gereduceerd tarief  (75% korting) aan de Atletiekunie. Voor beiden betaal je dan ook gelijk de eenmalige administratiekosten van €8.00 of 10.95. 

Halfjaarlijks lidmaatschap
In de periode van 01-09 tot 01-02 of 01-02 tot 01-09 kan je tegen een gereduceerd bedrag halfjaarlijks lid worden van Vitalis. De contributie bedraagt dan €26,50. De Atletiekunie brengt 2 keer de kosten voor de kortlopend lidmaatschap (€2 x 7,00 = 14.00) in rekening. Zodra je graag gebruik wil maken van een lidmaatschap van een halfjaar dan ben je verplicht dit aan te geven bij de aanmelding.

ACLO-kaart
Zoals bij iedere studentensportvereniging in Groningen dien je ook bij ons in het bezit te zijn van een ge-ACLO-tiveerde collegekaart. Voor meer informatie over een ACLO sportbewijs kun je kijken op de website van de ACLO.

Wanneer je lid wordt van G.S.A.V. Vitalis ga je akkoord met het huishoudelijk reglement.

Persoonlijke gegevensStudiegegevensVerenigingsgegevensInloggegevensOpmerkingen