NL | GR | EN

De WPC

De Wedstrijd Promotiecommissie (WPC) promoot, zoals de naam al zegt, wedstrijddeelname van Vitalisten. Daarnaast is de WPC betrokken bij de organisatie van verschillende (team)wedstrijden (zoals de Batavierenrace , NSK Teams en de competitiewedstrijden). Elke maand publiceren wij de wedstrijdkalender met daarop de leukste wedstrijden voor de komende twee maanden, je kunt zelfs nog meer wedstrijden vinden onder het kopje komende wedstrijden op deze site. Verder neemt de WPC verantwoordelijkheid over  de enorm gezellige competitiewedstrijden waar je natuurlijk bij wil zijn, omdat Vitalis zich daar ook graag van haar beste kant laat zien. Daarnaast reizen we vaak met een grote groep Vitalisten af naar NSK's (Nederlandse studenten kampioenschappen). 

De WPC maakt dus de opstellingen voor de teamwedstrijden zoals de competitiewedstrijden, Batavierenrace, 10x10 Winschoten, NSK Teams en elke andere teamwedstrijd waar we aan meedoen als Vitalis. En zorgt dat je op de hoogte bent van de leukste wedstrijden!

Hoeveel tijd kost de commissie?
 1-2 uur per week (de lente en zomer zijn iets drukker, de herfst en winter iets rustiger)
Hoe vaak vergadert de commissie?
1 keer per maand
Welke interesses sluiten aan bij de commissie?
Sportiviteit, het leuk vinden om met de organisatie van wedstrijden bezig te zijn en het zelf leuk vinden om aan wedstrijden mee te doen of bij wedstrijden aanwezig te zijn
Hoe kan je de WPC bereiken?
Je kan altijd iemand uit de commissie aanspreken of een mailtje sturen naar wpc@vitalis.org