NL | GR | EN

De WegCie

De Wegcie organiseert de Zac Freudenburg Cross (ZFC), de Clubkampioenschappen Weg en Cross en twee maal per jaar de Aclo-Vitalis Run. 

De ZFC vindt sinds 2010 jaarlijks in het Stadspark in Groningen plaats . Het parcours is afgeleid van het vaste trainingsrondje van de Amerikaan Zac Freudenburg. Zac is rond de eeuwwisseling lid geweest van Vitalis en maakte in deze tijd veel indruk met zijn prestaties op de langere looponderdelen. 

Tijdens de Clubkampioenschappen wordt er gestreden om de titel 'Clubkampioen'. Voor Weg en Cross wordt jaarlijks een ronde uitgezet in het stadspark. 

De Aclo-Vitalis Run wordt samen met de Aclo twee keer per jaar georganiseerd voor iedereen die lid is bij de Aclo. Hier kun je kiezen tussen de korte afstand (3,8km) en de lange afstand (6,7km). 

Voor meer informatie en een impressie van de voorgaande edities van de ZFC, zie: zfc.vitalis.org.Hoeveel tijd kost de commissie?

 1-2 uur per week

Hoe vaak vergadert de commissie?

1 keer per 4 weken, naarmate het evenement dichterbij komt wordt dit 1 keer per 2 weken

Welke interesses sluiten aan bij de commissie?

Er zijn verschillende functies en daardoor sluiten er dus ook veel verschillende interesses aan bij deze commissie. De functies binnen de commissie zijn voorzitter/ penningmeester, (wedstrijd)secretaris, commissaris faciliteiten en PR&Sponsoring. Interesse die aansluiten bij deze functies zijn het leuk vinden om evenementen te organiseren, administratieve werkzaamheden te verrichten, het verkrijgen van inzicht in het wedstrijdaspect van organisatie, interesse in logistieke zaken, en interesse in promotie en sponsoring

Hoe kan je de ZFCie bereiken?

Je kan altijd iemand uit de commissie aanspreken of een mailtje sturen naar wegcie@vitalis.org

Vacature

Heb je interesse? Neem dan snel contact op met de penningmeester (Fleur)!