NL | GR | EN

NSK Meerkamp

De foto's van Lars staan online!!


Welkom op de officiële pagina van NSK Meerkamp 2022!! 

GSAV Vitalis heeft dit jaar de eer om op 11 en 12 juni hét NSK Meerkamp te organiseren!

Naast de klassieke zevenkamp voor de vrouwen, tienkamp voor de mannen en een ludiek onderdeel, zal dit jaar ook een loop vijfkamp worden georganiseerd! 

Deze loopvijfkamp heeft de volgende onderdelen: 100m, 400m, 800m, 1500m en 5000m. Ook is het mogelijk om mee te doen aan losse onderdelen, dus voor ieder wat wils!

Voor atleten die van ver moeten komen zal er uiteraard eet- en slaapmogelijkheid zijn rondom de atletiekbaan. Ook zal dag 1 van de meerkamp worden afgesloten met een feest in het centrum van Groningen. Het belooft dus een sportief maar ook heel gezellig weekend te worden in het mooie hoge noorden!  Blijf jij ook slapen en feesten, meld je dan hier aan!

Kan jij net zoals wij ook niet wachten? Hou deze pagina en onze insta goed in de gaten voor de laatste updates! 

De inschrijvingen gaan via atletiek.nu. De wedstrijdbepaling kun je hier vinden. 

Het NSK zou niet mogelijk zijn zonder vrijwilligers, daarom zijn we heel blij met iedereen die wil helpen. Wil jij ook graag helpen meld je dan aan via deze forms. Het is mogelijk om beide dagen te jureren of één dag. Doe je zelf nog mee met een los onderdeel is het ook nog mogelijk om het andere dagdeel wel te jureren! 

Voor vragen kun je ons het best bereiken via de mail


Liefs, 

NSK MeerkampCie 

Van links naar rechts: Boven: Secretaris: Rens Rolink, Penningmeester: Jeroen de Wolf, Wedstrijdsecretaris: Dennis Westra, Onder: Promotie & Vrijwilligers: Roos Spierings, Voorzitter: Amerins Ypma, Facilitair & Acquisitie: Sara Mina Saberi


HET FEEST!!!

Omdat er nog niet genoeg gezweet gaat worden tijdens de zevenkamp, tienkamp of loopvijfkamp, zal hét NSK Meerkamp feest op de zaterdagavond in het teken staan van BACARDIO! Kom in je meest foute fitness outfit en verover de shine met je beste moves. Het feest zal plaatsvinden in één van de leukste kroegen in hartje centrum van Groningen, namelijk De Brouwerij! De inloop is vanaf 21 uur. Een OV-fiets is sterk aangeraden om vanaf de atletiekbaan naar het centrum en terug te komen! Entree bedraagt slechts €1.50!!! Wie zien we daar?  Aanmelden kan tot en met 5 juni!

AANMELDEN FEEST (& eten & overnachting)
Linkjes:

Instagram: @nskmeerkamp2022

Email: nskmeerkamp@vitalis.org

Inschrijvingen: atletiek.nu (sluit 3 juni)

Bewijs van inschrijving student: klik hier  

De wedstrijdbepalingen vind je hier

Voor eten, slapen, feest kun je hier aanmelden. (sluit 5 juni)

Vrijwilligers: Wil jij ons helpen? Meld je hier aan?