NL | GR | EN

Ereleden

Wanneer (oud)-leden van de vereniging een bijzondere bijdrage aan Vitalis hebben geleverd, krijgen zij de naam erelid. Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) kan worden gestemd over nieuwe ereleden. De ereleden die Vitalis op dit moment kent, zijn:

Marco Glastra

Als oprichter van onze vereniging kan het niet anders dan dat Marco Glastra erelid is. Na een bestuursjaar bij Tjas, besloot Marco dat het hoog tijd werd dat Groningen een studenten atletiekvereniging kreeg. Samen met Sabine, Wilfred, Kor, Mariette en Judith begon het brainstormen, en uiteindelijk werd op 16 september 1996 Vitalis opgericht. Zonder hem had Vitalis nooit bestaan, en we zijn hem dan ook erg dankbaar.
Fynn van Buuren

Fynn heeft veel betekend voor onze vereniging. Hij is actief geweest in meerdere commissies en was in 2013 de voorzitter van het bestuur. Naast zelf een erg actief lid te zijn heeft Fynn ook de sprintgroep training gegeven, wat hij enorm goed deed. Al met al heeft Fynn veel gedaan voor de vereniging wat hem zeker een waardig erelid maakt.

Jeffrey Zant

Zonder Jeffrey hadden we deze prachtige website niet gehad. Naast zijn bestuursjaar in 2017 en zijn commissiewerk heeft Jeffrey vele uren gestoken in het maken en onderhouden van de website. Hier is heel de vereniging hem dankbaar voor en iedereen maakt graag gebruik van de website. Een zeer goede reden om dit actieve Vitalis lid erelid te laten zijn.
Laurens van Kouwenhove

Al sinds 2008 is Laurens lid van Vitalis en ondertussen heeft hij in vele commissies zijn steentje bijgedragen aan de vereniging, er zijn weinig commissies waar Laurens niet in gezeten heeft.  Naast de vele commissies heeft Laurens in 2009 ook een jaar bestuur gedaan als PR- & sponsorfunctionaris.  Dit alles maakt dat Laurens de titel erelid zeker verdient. Nog steeds is Laurens veel op de atletiekbaan te vinden waar hij als ervaren Vitalist met veel plezier traint.

Maarten Knol

Maarten Knol heeft vanuit zijn achtergrond als meester in het recht en als actief lid een hele mooie en belangrijke bijdrage
geleverd aan de vereniging. Zijn inzet en expertise hebben geleid tot de vorming van de statuten, het herschreven HR en het BR. 
Hiermee heeft hij een enorme bijdrage geleverd aan de achterliggende structuur van onze vereniging en de formatie van een solide juridisch kader. Voor deze verdienste zijn wij hem heel dankbaar en dit maakt hem een waardig erelid.