NL | GR | EN

FAQ

Q: Ik heb een vraag, maar ik kan het antwoord niet vinden op de website van Vitalis. Wat moet ik doen?

A: Misschien staat het antwoord op je vraag op deze FAQ pagina. Anders kan je een mailtje sturen naar onze secretaris: die helpt je graag met al jouw vragen over Vitalis. Het mailadres van de secretaris is secretaris@vitalis.org.

Trainingen

Q: Kan ik een keertje gratis meetrainen?

A: Jazeker, je kan bij Vitalis vrijblijvend 4 gratis proeftrainingen doen! Je mag zelf kiezen of je 4x bij dezelfde trainingsgroep meetraint, of dat je een kijkje neemt bij verschillende groepen. Als je meer wilt weten over proeftrainingen of je graag wilt aanmelden voor een proeftraining, stuur dan een mailtje naar de secretaris (secretaris@vitalis.org).


Q: Waar zijn de trainingen?

A: De trainingen vinden plaats op en rond de atletiekbaan in het Stadspark. Het adres van de atletiekbaan is Mulock Houwerlaan 25. Vitalis traint dus niet bij de ACLO op Zernike.


Q: Waar verzamelt iedereen voor de trainingen?

A: Alle trainingsgroepen verzamelen op de tribune naast de atletiekbaan, aan de kant die zich het dichtst bij de ingang van de baan bevindt. Vanaf de tribune starten de trainingen.


Q: Hoe laat start mijn training?

A: De starttijd van je training is afhankelijk van de groep waar in meetraint. Een overzicht van de actuele trainingstijden van alle groepen vind je hier.


Q: Hoe kom ik in de WhatsAppgroep van mijn trainingsgroep?

A: Een overzicht van de WhatsAppgroepen is hier te vinden. Dit overzicht kan je alleen zien als je lid bent bij Vitalis en inlogt met je account. Als je introlid bent, is het niet de bedoeling dat je deelnemer wordt van de WhatsAppgroepen. Dit is pas mogelijk na afloop van de introperiode.Activiteiten

Q: Wat is de Mededelingenapp? Hoe kom ik in de Mededelingen Whatsappgroep?

A: Via de Mededelingenapp blijf je up to date over alle trainingen, activiteiten en wedstrijden bij Vitalis. Een linkje voor de Mededelingenapp vind je hier. Dit overzicht kan je alleen zien als je lid bent bij Vitalis en inlogt met je account. 


Q: Hoe meld ik mij aan voor activiteiten?

A: Voor de meeste activiteiten kan je je aanmelden via het agenda-item op de website. Voor sommige activiteiten kan je je aanmelden via een Google Forms, die je kan vinden in nieuwsberichten op de interne website (het deel van de website dat alleen toegankelijk is voor leden) en in de mededelingenapp


Q: Hoe betaal ik voor activiteiten?

A: Je betaalt voor activiteiten door middel van een automatische incasso. De incasso’s vinden plaats in maart, juli, oktober en december.


Q: Hoe geef ik me op voor het dinsdagavondeten? En hoe geef ik allergieën op?

A: Voor het dinsdagavondeten, dat iedere week na de training op dinsdag plaatsvindt in de kantine naast de atletiekbaan, kan je je opgeven via het agenda-item op de website. Allergieën zijn automatisch zichtbaar zodra je je hebt opgegeven. Wil je je allergieën aanpassen? Ga dan naar je persoonlijke pagina op de website (tabblad ‘Meer’ en klik vervolgens op je naam). 


Q: Hoe word ik lid van een commissie?

A: Een aantal keer per jaar kan je aangeven in welke commissie(s) je graag zou willen. Dit is rond maart en oktober. Houd voor de specifieke momenten de interne berichten op de website en in de Mededelingenapp in de gaten. Je kan op die momenten je interesses opgeven door een lijstje met jouw favoriete commissies aan de commissaris intern door te geven. Soms zoeken commissies nieuwe leden op andere momenten dan in september en maart. Benieuwd welke commissies op dit moment een nieuw lid zoeken? Klik dan hier. Wil je graag weten welke commissies er binnen Vitalis zijn? Neem dan een kijkje onder het tabblad ‘commissies’.Lidmaatschap

Q: Hoe duur is een lidmaatschap bij Vitalis?

A: Een lidmaatschap bij Vitalis kost €40,- per jaar, en loopt van januari t/m december. Indien je maar voor korte tijd lid bent, is er de mogelijkheid een halfjaarlijks lidmaatschap (januari t/m juni of juli t/m december) aan te schaffen voor €26,50. Je betaalt je lidmaatschap via een automatische incasso. Meer weten over lidmaatschap bij Vitalis? Klik dan hier.


Q: Moet ik een ACLO-kaart hebben om lid te worden van Vitalis?

A: Ja, ieder lid van Vitalis moet een geldige ACLO-kaart hebben. Je kan een ACLO-kaart kopen met je studentenaccount via de website van de ACLO.


Q: Moet ik lid zijn van de Atletiekunie om lid te worden van Vitalis?

A: Ja, ieder lid van Vitalis moet lid zijn (of worden) van de Atletiekunie. Je kan kiezen voor een recreantenlicentie of een wedstrijdlicentie. Meer informatie over licenties van de Atletiekunie vind je hier.


Q: Hoe duur is de introductieperiode bij Vitalis?

A: De introductieperiode van Vitalis kost €10,-. Hiermee betaal je voor alle activiteiten in de introperiode in september, exclusief drank. De kosten van het verenigingsweekend en de clubkampioenschappen vallen buiten deze €10,-.


Q: Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen. Hoe doe ik dat?

A: Jammer dat je Vitalis gaat verlaten. Je meldt je af bij Vitalis door een mailtje te sturen naar de secretaris (secretaris@vitalis.org). Bij het afmelden zijn een aantal zaken van belang. Als je je uiterlijk 19 november afmeldt, hoef je geen lidmaatschaps- en licentiekosten voor het kalenderjaar erna te betalen. Als je je uiterlijk 31 augustus afmeldt, hoef je geen ACLO-kaart voor de periode september t/m december van het huidige kalenderjaar te hebben. Meer informatie over het opzeggen van je lidmaatschap? Klik dan hier.Clubkleding en Merchandise

Q: Ik wil graag clubkleding kopen. Hoe doe ik dat?

A: Je kan je clubkleding bestellen via deze webpagina. Op deze pagina is ook een uitgebreid overzicht van het assortiment te vinden. Wil je graag de kleding passen? Dat kan tijdens de pasmomenten in oktober en maart. Houd voor de specifieke pasmomenten de interne berichten op de website en in de Mededelingenapp in de gaten.


Q: Ik heb clubkleding besteld. Hoe lang duurt het voor deze binnen is?

A: De levertijd van de clubkleding is ongeveer 12 weken. Dus je zult helaas even geduld moeten hebben.


Q: Hoe kan ik merchandise bestellen?

A: Je kan je merchandise bestellen via deze webpagina, of door contact op te nemen met de commissaris extern (extern@vitalis.org). Merchandise is meestal op voorraad, of kan op korte termijn besteld en geleverd worden.


Q: Hoe betaal ik voor clubkleding en merchandise?

A: Betaling voor clubkleding en merchandise vindt plaats via een automatische incasso. Deze vinden plaats in maart, juli, oktober en december.