NL | GR | EN

Sfeerverslag februari

Deur: Laurens Zureiqi, op 07-03-2023 um 14:09

De afgelopen maand stond in het teken van skiën, liefde, skiën en nog meer skiën, want het was tijd voor de jaarlijkse Skitalis reis naar Avoriaz. Hier hebben Vitalisten een weekje heerlijk kunnen genieten in de sneeuw en natuurlijk van elkaar. Helaas was ik zelf niet mee en moet ik het doen met de verhalen en de vele foto’s. Neem vooral even de tijd om deze te bekijken en een praatje te maken met de mensen die mee waren! Van wat ik het heb gehoord was het weer een groot succesn en is ook (bijna) iedereen weer blessurevrij en veilig thuisgekomen, wat natuurlijk een fijne bijkomstigheid is. Daarnaast was het een bomvolle maand met verschillende sportieve en sociale activiteiten. Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het erg druk, maar wel super leuk was!

De maand begon ook erg sportief met het NSK trappenloop in Nijmegen. Hier hebben Vitalisten zo snel mogelijk maar liefst 10 en 20 verdiepingen van het Erasmusgebouw op gerend. Alleen voor dit feit heb ik al erg veel respect. Voor de lopers die beter zijn in de derde helft was er ook nog een prachtige bierestafette. Stel je voor, met dat klotsende, goudgele spul in je buik 5 verdiepingen op rennen. Ik vind het knap!

Ook onze eigen ZFC/CK cross was dit jaar weer een groot succes. Onder toeziend oog (en deelname) van de naamgever van de cross, Zac Freudenburg, zijn door weer en wind prachtige prestaties geleverd. Zo hebben Niall (mannen lang), Jule (vrouwen lang), Luuk (mannen kort) en Eleonore (vrouwen kort) zichzelf tot clubkampioenen op de cross gekroond. Gefeliciteerd allemaal!

Vervolgens werd naast de bovenstaande successen ook de liefde gevierd bij de Valentijns borrel. Hier mochten de Vitalisten rozen kopen voor degene(n) die ze toch wel stiekem hartstikke leuk vinden. Als kers op de taart was er ook nog de kans om als geheime aanbidder een briefje te schrijven. Als dat geen avond vol liefde oplevert weet ik het ook niet meer!

Verder hebben deze maand verschillende Vitalisten uitgeblonken op sportief vlak. Zo werd Jetske derde bij de NK indoor meerkamp onder 20 en deden Noa, Wouter en Anniek mee aan het NK indoor Senioren in Apeldoorn! Hier liep Noa ook nog even de clubrecords op de 60 en 200 meter uit de boeken en liet Wouter de 2e Vitalis tijd aller tijden op de 60 meter horden noteren. Goed gedaan allemaal!

Tenslotte hebben de Vitalisten in hun beste outfit uit hun dak kunnen gaan op het ACLO sportgala en konden ze 2 dagen later hun kater er nog verder uit lopen bij het NSK Cross in Eindhoven.

In het bovenstaande maandoverzicht is te zien dat er ook komende maanden weer verschillende activiteiten op de planning staan, zoals het drukbezochte NSK indoor in Apeldoorn (ga vooral mee!), de pyjamaborrel en natuurlijk het voorjaarstrainingsweekend! Het belooft weer een prachtige maand te worden en we hopen jullie weer in grote getalen te zien!