NL | GR | EN

Welkom bij GSAV Vitalis

Welkom op de website van de G.S.A.V. Vitalis. De oudste atletiekvereniging van Groningen en de grootste studentenatletiekvereniging van Nederland! Vitalis is een bruisende atletiekvereniging die zich onder andere mengt in het NSK (Nederlandse Studenten Kampioenschappen) en de landelijke competitie. Naast het sportieve vlak biedt Vitalis veel sociale activiteiten aan voor haar leden.

Voor vragen kun je mailen naar onze secretaris (secretaris@vitalis.org) of klik hieronder voor meer informatie over onze vereniging.


Kennismaken? Klik hier!

Bestuurswissel

Deur: Inge Salzmann, op 21-01-2021 um 22:49

Tijdens de afgelopen ALV is het 25e bestuur van GSAV Vitalis ingehamerd. In het bestuur nemen plaats:

Voorzitter: Thom van Kemenade
Secretaris: Robert de Jong
Penningmeester: Yvon Schreuder
Commissaris Sport: Jeroen de Wolf
Commissaris Intern: Martijn van Dijk
Commissaris Extern: Inge Salzmann

Wij kijken erg uit naar komend jaar en zullen met veel enthousiasme aan de slag gaan!

Liefs,

Het 25e bestuur

Bovenste rij v.l.n.r.: Thom van Kemenade, Robert de Jong, Yvon Schreuder
Onderste rij v.l.n.r.: Jeroen de Wolf, Inge Salzmann, Martijn van Dijk

Terugblik November

Deur: Tom Speelman, op 01-12-2020 um 20:03

Er is deze maand wederom een hoop gebeurt binnen Vitalis. Hoewel op sportief vlak er wel gewoon getraind werd in aangepaste vorm, zijn er helaas geen wedstrijden geweest. Gelukkig is Vitalis rijker dan alleen sport en is er op sociaal vlak niet stilgestaan.

Shotya, het Vitalis schietspel hield menig Vitalist in haar greep en uiteindelijk trok Gerbrand aan het langste eind. Met het effectief verzamelen van bonuspunten, 3 kills en bij het eindsignaal nog op de stoep stond van zijn 4e slachtoffer, maakt hem een terechte winnaar.

Spelletjes spelen hield niet op bij Shotya alleen, want er werd ook vrolijk levend weerwolven gespeeld. Iedere nacht werd een onschuldig burger opgegeten door de bloeddorstige weerwolven. Overdag probeerde de burgers met minimale bewijzen de weerwolven weg te stemmen. Wat begon met een stroeve start voor de burgers werd er na de 3e dag toch een weerwolf weggestemd en begon het balletje te rollen. De weerwolven verkeken zich op de intelligentie van de burgers en zijn roemloos ten ondergegaan. U kunt allen weer rustig slapen.

Ondanks de leuke spellen heeft de onthulling van het kandidaatsbestuur toch voor de meeste opschudding gezorgd binnen Vitalis. Voor de onthulling werd er een pubquiz gespeeld met vragen uit de meest uiteenlopende categorieën. Nadat was vastgesteld dat de gemiddelde Vitalist over een knap stel hersens beschikt gingen de teams: “Huntersma & co” en “Sociaal incapabele Michiel en de Chrisjes Bijen” er met de gedeeld eerste plaats vandoor. Toen was het tijd voor de onthulling middels een zeer sterk in elkaar gezet filmpje: https://youtu.be/pU6tjP_lZR4. Daaruit kwam naar voren dat het kandidaatsbestuur van Vitalis bestaat uit;

-Thom van Kemenade, Voorzitter

-Robert de Jong, Secretaris

-Yvon Schreuder, Penningmeester

-Jeroen de Wolf, Commissaris Sport

-Martijn van Dijk, Commissaris Intern

-Inge Salzmann, Commissaris Extern

Terugblik Oktober

Deur: Tom Speelman, op 02-11-2020 um 09:47

Vanwege de (nieuwe) coronamaatregelen waren de activiteiten in oktober helaas anders dan gepland, veel wedstrijden werden afgelast of uitgesteld.

Ondanks het feit dat vele Vitalisten al het hele jaar uitkeken naar het clubkampioenschap baan, kon dit helaas ook niet plaatsvinden deze maand.

Maar gelukkig kon het clubkampioenschap weg, in aangepast vorm, toch door gaan! Maar liefst 40 deelnemers liepen het zeven-bruggen parcours door het stadspark. Er werden daarbij maar liefst 32 PR’s gelopen!

De ACLO-Vitalisrun kon helaas niet fysiek doorgaan, maar om de halfjaarlijkse Vitalisrun niet zomaar voorbij te laten gaan, is er een online variant georganiseerd! Vitalisten konden via Strava een eigen route lopen van 3,8 of 6,5 km. Ook hierbij sneuvelden veel PR’s.

Bedankt aan alle atleten voor hun deelname!

Elke training schichtige Vitalisten, informatie vergaren en achter locaties van slachtoffers komen… Shotya! is weer begonnen! Gewapend met een waterpistool trekt menig Vitalist op jacht. Tijdens deze langlopende activiteit is het de bedoeling je slachtoffer af te schieten met een waterpistool (op anderhalve meter afstand), terwijl je zelf de kogels van je eigen moordenaar probeert te ontwijken. Wie killt de meeste doelwitten en behaalt de meeste punten?

  • «
  • van de 31
  • »