NL | GR | EN

Terugblik juni

Door: Suzanne Knappmann, op 04-07-2022 om 18:18

Geschreven door: Thijs

De maand Juni begon met THjalis, een gezamenlijk feest met onze zusterverenigingen Tjas en Tandje hoger. Met ‘overloper’ als thema stond iedereen verkleed als iemand van de andere vereniging te socializen in café de walrus. Niet veel later stonden de clubkampioenschappen weg op het programma. Met de keuze tussen een korte en een lange loop was er voor elk wat wils, en is Vitalis weer 4 clubkampioenen rijker, gefeliciteerd! Een dag later vond ook de maandelijkse borrel weer plaats, het thema was deze keer blauw, de kleur van onze geliefde vereniging. 

Naast het door ons georganiseerde NSK meerkamp (daarover een eigen sfeerverslag) vond ook de Aloha Gebouwenloop X Kronos Trappenloop (voorheen NSK trappenlopen) plaats. Een handjevol Vitalisten ging zuidwaarts naar Enschede en niet zonder succes. Martijn ging omhoog in een heuse zebra onesie en won hiermee de prijs voor beste outfit, ook Bouwe nam een prijs mee naar huis, de 3e plaatst op de trappenloop! De dag werd zoals elk NSK afgesloten meet een feest,  waar Vitalisten natuurlijk weer de laatste zijn die afhaken.

De zomer werd goed afgetrapt met een fanatiek beachvolleybaltoernooi. Hoewel door de regen het aspect ‘beach’ achterwege bleef, kon iedereen in de gymzaal hun
volleybal skills laten zien. Een activiteit in de gymzaal werd natuurlijk zoals gewoonlijk afgesloten met een potje trefbal en de fietstocht naar Tram 13, waar nog flink wat biertjes zijn genuttigd. Verder werden deze maand de actieve leden in het zonnetje gezet. Voor iedereen die zich inzet voor de vereniging door in een commissie te zitten, was het weer tijd voor het actieve ledenuitje. Deze keer stond bubbelvoetbal op het programma en iedereen mocht in het warme weer in een opgeblazen plastic bal gaan. Het spel wat daarop volgde leek meer op een stel mensen die op elkaar inbeukten dan dat er nog iets van voetbal bij betrokken was. Al met al was er vooral veel lol en was het een leuk bedankje voor de actieve leden. Dit alles maakte voor een mooi begin van de zomer waar ook de volgende maanden weer een hele hoop op het programma staat.