NL | GR | EN

Sfeerverslag April

Door: Suzanne Knappmann, op 03-05-2022 om 11:31

Geschreven door Inge

April begon met de eerste fysieke editie van de Vitalis veiling, waar er druk werd geboden op allerlei felbegeerde items. Zo werd het vijfde Loopgroep Kech broekje geveild, kon je een slagroomtaart in het gezicht van je favoriete PR-SponsorCie lid gooien en werd een IKEA-tafeltje voor 4x de marktwaarde verkocht. Uiteindelijk heeft de veiling een mooi bedrag van 740 euro opgeleverd.

Een week later werd de conditie van menig Vitalist op de proef gesteld tijdens de ACLO-Vitalisrun. Het ging er zowel op de korte als lange afstand competitief aan toe, en aan aanmoediging was geen gebrek door Vitalisten die als parcourswacht langs de route stonden. Uiteindelijk wist Vitalis op 8 van de 12 podiumplekken eremetaal in de wacht te slepen. Als afsluiting was er een pubquizrun als ludiek onderdeel. Het geven van het juiste antwoord op de muziek- en kennisvragen bleek lastiger dan gedacht, waardoor menig deelnemer als straf voor een fout antwoord de laatste 100 meter achteruit diende af te leggen.

Na de AV-run kon iedereen voor de nabeschouwing direct door naar Tram13, waar een paasborrel op het programma stond. In eerste instantie werd er drukker gezocht naar de verstopte chocoladepaashaas dan naar de biertjes, maar uiteindelijk wist iedereen ook het pils te vinden. De avond is dan ook voortgezet in de stad tot in de vroege uurtjes.

Om in het paasthema te blijven, organiseerde de WPC de eerste editie van de Paashaascup. Door het heerlijke zonnetje en de ontspannen sfeer was deze wedstrijd een mooie opening van het wedstrijdseizoen. Zelfs op deze eerste wedstrijd zijn er al 18 PR’s gesneuveld, dus dat belooft veel goeds voor de komende wedstrijden!

De maand april had nog meer in petto, want de FeestCie organiseerde een workshop kickboxen. Bij de meesten kwam er een ongekende hoeveelheid kracht (en in sommige gevallen frustratie) naar boven. Je bent vanaf nu dan ook niet veilig meer als één van deze Vitalisten een appeltje met je te schillen heeft.

Als afsluiting van april was er voor het eerst in 2 jaar eindelijk weer de Batavierenrace, waarover je alles lezen in het volgende sfeerverslag!