NL | GR | EN

Terugblik september

Door: Inge Salzmann, op 08-10-2021 om 19:31

September was een erg drukke maand bij Vitalis! Voor nieuwe leden begon de introductieperiode van 3 weken en eind van de maand/begin oktober waren het ledenweekend en de clubkampioenschappen!

In de introperiode probeerden 21 intro-ouders en bijna 90 introleden de sprint-, MLA- en loopgroep weg groepen uit en testten ze hun technische vaardigheden in de spring- en werpsessies. Elke week omvatte ook een leuke sociale activiteit met dinsdagavondeten op de baan en een running borrel. Op 22 september kon iedereen zijn voetbalkunsten vertonen in het Stadspark met een potje voetbal gevolgd door een welverdiende barbecue. Na alle trainingsgroepen uitgeprobeerd te hebben, maakten de introleden tijdens het dinsdagavondeten ook kennis met de verschillende commissies die Vitalis te bieden heeft tijdens de commissiemarkt. Al met al was de introductieperiode een succes en we hopen alle nieuwe leden weer op de baan te zien!

Maar daar bleef het niet bij toen de FeestCie een ledenweekend organiseerde in Schoonoord. Het thema was ‘Het Vitalis dorp’: Vitalisten splitsten zich op in dorpsgroepen en streden het hele weekend in spellen om de winst. Spellen waren onder meer het vinden van de FeestCie-leden in het bos tijdens een vossenjacht en het maken van een mooi vingerverfschilderij van jouw dorpsgroep! Om het ledenweekend af te sluiten konden we terug op de baan strijden bij de clubkampioenschappen. Velen namen deel aan de meerkamp die bestond uit de 100m en 800m, verspringen, kogelstoten en speerwerpen. Vitalisten streden met elkaar om een podiumplaats en ondanks de regen zagen we veel indrukwekkende tijden en nieuwe leden die meededen. Het goede nieuws is dat er in oktober nog meer wedstrijden komen, dus maak je geen zorgen als je deze week hebt gemist, je kunt je altijd aanmelden voor het CK Weg dat aanstaande donderdag plaatsvindt!