NL | GR | EN

Technische trainer gezocht

Door: Martijn van Dijk, op 16-06-2021 om 17:39

De Groningse Studenten Atletiek Vereniging Vitalis is op zoek naar een nieuwe trainer voor de technische basisgroep. De trainingen vinden op maandag- en woensdagavond plaats op de atletiekbaan in het stadspark van Groningen. Op deze dagen traint een groep jeugdige senioren en studenten de werp en spring onderdelen. De groep traint op verschillende niveaus van beginner tot gevorderd. De training wordt in samenwerking met een andere trainer gegeven

Wie zoeken wij?
-Een enthousiastste trainer met ervaring op de werp en/of spring onderdelen
-Een trainer die klaar staat voor een gevarieerde groep jeugdige senioren en student atleten
-Een trainer die beschikbaar is op maandag en woensdag tussen 18:30 en 20:30

Wat bieden wij?
-Een actieve en onwijs gezellige vereniging met verschillende sociale en sportieve activiteiten
-Een vrijwilligersvergoeding

Ben je enthousiast geworden van deze vacature, wil je meer weten of ken je iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn? Dan horen wij dat graag! Je kunt contact opnemen met Jeroen de Wolf, commissaris Sport, via de volgende wegen:
E: sport@vitalis.org

Over G.S.A.V. Vitalis
GSAV Vitalis is een nog jonge studenten atletiekvereniging die in 1996 is opgericht op initiatief van Marco Glastra. Inmiddels heeft de vereniging al meer dan 160 leden en daarmee zijn we de grootste studentenatletiekvereniging van Nederland. Vitalis is dé atletiekvereniging waar atletiekbeoefening op een (top) niveau wordt gecombineerd met gezelligheid! Zowel onze damesploeg als onze mannenploeg zijn beiden actief in de tweede divisie tijdens de competitiewedstrijden van de Atletiekunie.
De atletiekbaan in het Stadspark is goed verzorgd en uitgerust met een mooi krachthonk. Deze baan en krachthonk delen we met de burgeratletiekvereniging Groningen Atletiek. Buiten de atletiekbaan ligt het mooie stadspark voor de duur- en crosstraining, maar vaak worden ook andere gebieden in en rond Groningen aangedaan.