NL | GR | EN

Terugblik januari

Door: Inge Salzmann, op 03-02-2021 om 20:42

Januari 2021 was een bijzondere maand: aan de ene kant had je de gebruikelijke tentamenstress en goede voornemens (je mag jezelf een klein applausje geven als je ze langer dan een week hebt volgehouden), maar aan de andere kant ging er helaas ook een heleboel niet door. Zo waren er helaas geen nieuwe edities van de ZFC en van het CK cross (al zal een aantal Vitalisten ook blij zijn geweest dat ze dit jaar niet hoefden te glibberen en glijden in de modder en te rillen in de kou en regen).

Wat gelukkig wel bleef bestaan, is het hardloopfanatisme: er zijn alweer heel wat kilometers afgelegd door velen, ook al was het een aantal dagen glibberen en glijden geblazen in de sneeuw. Door samen te lopen houdt iedereen elkaar toch een beetje op de hoogte, waardoor het roddelcircuit binnen Vitalis gelukkig nog steeds op volle toeren draait!

Ook ging in januari een aantal activiteiten in aangepast vorm door. Zo hebben we weer kunnen genieten van een nieuwjaarsdiner van de FeestCie: dit jaar niet in de kantine van GA, maar in je eigen keuken! Voor deze speciale editie had de FeestCie zelfs allemaal vragen en weetjes voorbereid. Tijdens het koken bleek ook meteen waarom voor een aantal Vitalisten het dinsdagavondeten zo ontzettend belangrijk is: het snijden van een paar uien bleek voor een aantal ondertussen zo’n grote uitdaging dat je je begon af te vragen hoe er op de dinsdagavonden ooit eten vóór 12 uur ’s nachts is geserveerd. En tot slot was er in januari ook de bestuurswissel tijdens de online wissel-ALV, waarin het 24e bestuur het stokje overdroeg aan het 25e bestuur. Ondanks dat er dit jaar geen danspasjes in de negende gezet konden worden hebben we er alle vertrouwen in dat we er met z’n allen een feestje van gaan maken komend jaar!