NL | GR | EN

Terugblik November

Door: Tom Speelman, op 01-12-2020 om 20:03

Er is deze maand wederom een hoop gebeurt binnen Vitalis. Hoewel op sportief vlak er wel gewoon getraind werd in aangepaste vorm, zijn er helaas geen wedstrijden geweest. Gelukkig is Vitalis rijker dan alleen sport en is er op sociaal vlak niet stilgestaan.

Shotya, het Vitalis schietspel hield menig Vitalist in haar greep en uiteindelijk trok Gerbrand aan het langste eind. Met het effectief verzamelen van bonuspunten, 3 kills en bij het eindsignaal nog op de stoep stond van zijn 4e slachtoffer, maakt hem een terechte winnaar.

Spelletjes spelen hield niet op bij Shotya alleen, want er werd ook vrolijk levend weerwolven gespeeld. Iedere nacht werd een onschuldig burger opgegeten door de bloeddorstige weerwolven. Overdag probeerde de burgers met minimale bewijzen de weerwolven weg te stemmen. Wat begon met een stroeve start voor de burgers werd er na de 3e dag toch een weerwolf weggestemd en begon het balletje te rollen. De weerwolven verkeken zich op de intelligentie van de burgers en zijn roemloos ten ondergegaan. U kunt allen weer rustig slapen.

Ondanks de leuke spellen heeft de onthulling van het kandidaatsbestuur toch voor de meeste opschudding gezorgd binnen Vitalis. Voor de onthulling werd er een pubquiz gespeeld met vragen uit de meest uiteenlopende categorieën. Nadat was vastgesteld dat de gemiddelde Vitalist over een knap stel hersens beschikt gingen de teams: “Huntersma & co” en “Sociaal incapabele Michiel en de Chrisjes Bijen” er met de gedeeld eerste plaats vandoor. Toen was het tijd voor de onthulling middels een zeer sterk in elkaar gezet filmpje: https://youtu.be/pU6tjP_lZR4. Daaruit kwam naar voren dat het kandidaatsbestuur van Vitalis bestaat uit;

-Thom van Kemenade, Voorzitter

-Robert de Jong, Secretaris

-Yvon Schreuder, Penningmeester

-Jeroen de Wolf, Commissaris Sport

-Martijn van Dijk, Commissaris Intern

-Inge Salzmann, Commissaris Extern