NL | GR | EN

Terugblik Oktober

Door: Tom Speelman, op 02-11-2020 om 09:47

Vanwege de (nieuwe) coronamaatregelen waren de activiteiten in oktober helaas anders dan gepland, veel wedstrijden werden afgelast of uitgesteld.

Ondanks het feit dat vele Vitalisten al het hele jaar uitkeken naar het clubkampioenschap baan, kon dit helaas ook niet plaatsvinden deze maand.

Maar gelukkig kon het clubkampioenschap weg, in aangepast vorm, toch door gaan! Maar liefst 40 deelnemers liepen het zeven-bruggen parcours door het stadspark. Er werden daarbij maar liefst 32 PR’s gelopen!

De ACLO-Vitalisrun kon helaas niet fysiek doorgaan, maar om de halfjaarlijkse Vitalisrun niet zomaar voorbij te laten gaan, is er een online variant georganiseerd! Vitalisten konden via Strava een eigen route lopen van 3,8 of 6,5 km. Ook hierbij sneuvelden veel PR’s.

Bedankt aan alle atleten voor hun deelname!

Elke training schichtige Vitalisten, informatie vergaren en achter locaties van slachtoffers komen… Shotya! is weer begonnen! Gewapend met een waterpistool trekt menig Vitalist op jacht. Tijdens deze langlopende activiteit is het de bedoeling je slachtoffer af te schieten met een waterpistool (op anderhalve meter afstand), terwijl je zelf de kogels van je eigen moordenaar probeert te ontwijken. Wie killt de meeste doelwitten en behaalt de meeste punten?