NL | GR | EN

Sfeerverslag januari

Door: Rixt Hofenk, op 06-02-2024 om 15:25

Na de kerstvakantie startten de activiteiten en trainingen weer op bij Vitalis. Ondanks de donkere avonden en het koude weer waren de Vitalisten in januari weer volop op de baan te vinden.

De maand begon op woensdag 10 januari met de maandelijkse borrel van de FeestCie die deze maand in het thema van gekke hoedjes stond. De vreemdste voorwerpen kwamen tevoorschijn, zoals sombrero’s, kerstmutsen en een IKEA krukje door Jim, die hiermee het best verkleed was. Anderhalve week later organiseerde de FeestCie een nieuwjaarsdiner in de kantine. Alle Vitalisten namen wat lekkers mee om tijdens een heerlijk diner gezellig bij te praten over de kerstvakantie, tentamens en feestdagen. Bovendien was er een leuke pubquiz waar werd teruggeblikt op 2023 en waar 2024 werd voorspeld.

Op 24 januari was het zo ver: de Wissel-ALV. Na een lange zit trad bestuur 27 af: Jerom, Luuk, Robin, Roos en Laurens; nogmaals bedankt voor al jullie inzet afgelopen jaar voor de vereniging! Bestuur 28, bestaande uit Rosa, Miriam, Fleur, Diewertje en Rixt werd hierna ingehamerd. Dit werd na de ALV uiteraard even in de Tram gevierd.

Na de Wissel-ALV was het nieuwe bestuur direct goed zichtbaar op NSK Cross in hun roze truien. Een groep van 14 enthousiaste Vitalisten reisde af naar het verre Maastricht waar de Sint-Pietersberg tijdens de sprint-, korte of lange cross beklommen werd. De dag werd feestelijk afgesloten met een carnavalsfeest.

De maand eindigde met de eerste activiteit van de EerstejaarsCie waar eerstejaars en intro-ouders zich waagden aan een wedstrijdje Jeu de Boules bij Boel. De activiteit eindigde met een leuke quiz in de Tram.

Al met al was januari dus weer een maand waarin volop van Vitalis genoten werd!