NL | GR | EN

Sfeerverslag december

Door: Rixt Hofenk, op 27-01-2024 om 09:54

De feestdagen zijn inmiddels al een tijdje voorbij, maar laten we nog even terugblikken op de laatste maand van het jaar 2023. De eerste dag van december begon met een knaller, namelijk het jaarlijkse Vitalis-Gala. De kelder van het News-Café werd omgetoverd tot een sprookjesachtig bos waar de Vitalisten en introducés schitterden in hun betoverende gala-outfits. Op deze avond werd het laatste lid van het nieuwe KB bekend gemaakt met als functie commissaris sport; namelijk het verloren prinsesje Diewertje. 


Op 6 december kwam de goedheiligman ook nog even gedag zeggen in de kantine. De Vitalisten gooiden met de dobbelsteen en onthulden elkaars geheimen in de gedichten. Hier zal niet iedereen even blij mee zijn geweest, desondanks was het wel een gezellige avond! Op 8 december ging een grote groep onderweg naar Nijmegen voor het laatste NSK van het jaar, namelijk de trappenloop. De Vitalisten hebben goed hun best gedaan want het mannelijke beerchase-team ging er hier met de tweede plek vandoor.


Ook vond de laatste borrel van het jaar alweer plaats, natuurlijk in het kerstthema. Tram 13 stond deze avond vol met kerstmannen, rendieren en kerstbomen. De Vitalisten hadden het jaar hiermee alvast feestelijk afgesloten! De dag hierna had de Eerstejaarscie een reünie georganiseerd voor de intro groepjes met hun intro ouders. Tijdens een gezamenlijk diner in de kantine hebben ze weer gezellig bijgekletst. 


Ondanks het winterse weer bleven de Vitalisten de trainingen bezoeken en was de opkomst bij het dinsdagavondeten nog steeds erg hoog in de laatste maand van het jaar. Ook werd er op de laatste dag van het jaar nog een competitie gehouden wie de mooiste en leukste BeReal kon maken. Amerins en Sanne hebben deze samen gewonnen en mochten schitteren op de cover van het Ei! Kortom, december was weer een geslaagde maand voor de Vitalisten. Hopelijk hebben jullie van de feestdagen en vakantie genoten en kan iedereen goed beginnen aan een gelukkig en gezond 2024!