NL | GR | EN

Sfeerverslag Oktober

Door: Laurens Zureiqi, op 31-10-2023 om 22:03

In oktober werden de hardlooplampjes weer uit de kast gehaald en de baanverlichting aangezet, maar dat hield de Vitalisten niet tegen om te trainen: naast de grote opkomst bij de trainingen werd het dinsdagavondeten nog druk bezocht, waardoor er zelfs een aparte kookploeg nodig was. Vitalisten hoefden zich naast de wekelijkse trainingen ook niet te vervelen in de 10e maand van het jaar: er waren genoeg sociale activiteiten om van te genieten. 

De maand begon met de jurybarbecue waar alle Vitalisen die afgelopen jaar gejureerd hadden eens flink in het zonnetje werden gezet. Een week later was het tijd voor de 4Mijl van Groningen waar we de straten uiteraard goed blauw gekleurd hebben en een heel aantal Vitalisten Arjen Robben en Erben Wennemars het nakijken gaven. Hiernaast werd er flink gegriezeld tijdens de Halloweenborrel, waarbij de winnaar van het borrelklassement ook bekend is gemaakt: Inge, gefeliciteerd! Bovendien waren we in grote getalen aanwezig op het V-feest met Vijfje, Verakles, Vitalis en Veracket. 

Voor de Vitalist die borrelen en hardlopen graag combineert, stond er een ideale wedstrijd op de planning: de Biermijl in Delft. Een groepje Vitalisten stond hier aan de start. Na een druilerige avond mocht Finn de bronzen medaille in ontvangst nemen met een tijd van 6.06! 

Voor de eerstejaars werd er een spelletjesavond in de kantine georganiseerd die uiteraard eindigde bij de Tram met een geslaagde muziekbingo. Niet alleen de EerstejaarsCie was actief in oktober, ook de WegCie mocht aan de slag: de AV-Run was weer een groot succes. De leden van de WegCie bleken zelf ook hard te kunnen lopen: op een regenachtige dinsdagavond bemachtigden Evelien en Bouwe (korte cross) en Eleonore en Luuk (lange cross) de titels op de clubkampioenschappen cross.

Al met al was oktober weer een sportieve en gezellige maand waarin we ons niet hoefden te vervelen.