NL | GR | EN

Maandoverzicht januari

Door: Laurens Zureiqi, op 02-02-2023 om 15:27

Op de valreep is 2022 met de FlitsCie BeReal fotocompetitie geslaagd afgesloten. Veel Vitalisten hebben hun jaarwisselings-avonturen gedeeld, dit waren uiteraard pareltjes. Het kan niet anders dan dat de FlitsCie het zeer lastig heeft gehad met het uitkiezen van de winnaar, namelijk de voorzitter van ons nieuwe bestuur!

Daarnaast is 2023 ook meteen goed van start gegaan met het nieuwjaarsdiner. Iedereen mocht wat lekkers maken en meenemen naar de kantine zodat andere Vitalisten ook van hun kookkunsten konden genieten. Er is zeker gesmikkeld van alle culinaire hoogstandjes die gemaakt zijn. Hoewel bij het diner nog uitgebreid kon worden nagepraat over 2022, hadden de meeste Vitalisten ook alweer carnaval achter de rug! Een maandje te vroeg, dat wel, maar elk excuus om in de carnavalssfeer te komen is een goede toch?

Verder kunnen sommige Vitalisten, terwijl de kerstvakantie nog maar net achter de rug is al uitkijken naar hun volgende vakantie! Met een gezellige informatieborrel werden de plannen voor komend skitalis gedeeld en is de voorpret hiervoor toch echt begonnen.

Toch was het echte hoogtepunt van deze maand uiteraard de wissel ALV. Nadat bestuur 26 uitgebreid bedankt was voor hun inzet, was het tijd om bestuur 27 in te luiden! Met net zoveel enthousiasme als hun voorgangers, hebben zij hier hun beleid gepresenteerd aan de vereniging. Ongetwijfeld zal met hen aan het roer 2023 een mooi jaar worden voor Vitalis en wij wensen hen uiteraard veel succes en plezier toe!

Met februari al bomvol gepland met nieuwe activiteiten, kijken wij in ieder geval al uit naar de komende maand!