NL | GR | EN

Maandverslag September

Door: Suzanne Knappmann, op 11-10-2022 om 12:11

Om maar over een bomvolle maand te spreken. September bracht weer veel plezier, records, en uiteraard ook nieuwe leden voor Vitalis. Het begon allemaal met een Algemene Leden Vergadering in een gezellig café De Keyzer waar reflecteert werd op het afgelopen half jaar. Hierna kon iedere Vitalist met een hoofd vol frisse ideeën de intro in.

En wat een intro was dat! Met een kleine 90 introleden heeft Vitalis zich weer goed op de kaart weten te zetten in het Groningse studentenleven. Waar er natuurlijk ook kennis werd gemaakt met de edele sport der atletiek, is er vooral ook veel gelachen tijdens de running borrel en pubquiz, het voetbaltoernooi, en als kers op de taart het verenigingsweekend. Een terugkerend thema in de maand september was Flunkyball , dat op den duur een extra twist heeft gekregen door het bier te vervangen door een heerlijk schaaltje vanillevla.

Niet alleen is er op sociaal vlak gepiekt, ook op sportief vlak mogen de prestaties van Vitalisten niet onopgemerkt blijven. Zo zijn er tijdens de clubkampioenschappen clubrecords verbroken, podiumplekken ver- of heroverd en heeft bovenal iedereen zijn beste beentje voorgezet. Ook is er gestreden tijdens de 10x10 in Winschoten en het NSK Teams in Delft. Laatstgenoemd heeft de weerstand van velen na een ijskoude nacht in tentjes aanzienlijk op de proef gesteld.

Al met al weer een succesvolle maand en we blikken vooruit naar de maand oktober, met onder andere de 4 Mijl van Groningen, de Oktoberfestborrel, het Peaky Blinders gala, de AV-run en daarnaast een machtige activiteit door de FeestCie!