Lid worden!

Leuk dat je lid wilt worden!

Lid worden van GSAV Vitalis kan heel eenvoudig online en bestaat uit drie stappen:

  1. Invullen van dit formulier.
  2. Bevestigen van je aanmelding door op de link in de bevestigingsmail te klikken.
  3. Goedkeuring van je aanmelding door de ledenadministratie, na goedkeuring ontvang je wederom een bevestigingsmail.

Het lidmaatschap van G.S.A.V. Vitalis loopt van 1 januari t/m 31 december en is doorlopend. De contributie bedraagt in 2017 €37,50. Naast de contributie worden de licentiekosten van de Atletiekunie in rekening gebracht. De basis licentie kosten van de Atletiekunie bedragen €16,80. Daarbij kan je ook kiezen voor een wedstrijdlicentie, voor deze licentie brengt de Atletiekunie nog een extra bedrag van €22,70 in rekening. Bij een nieuw lidmaatschap of overschrijving berekent de Atletiekunie ook administratiekosten (in 2017 €7,50 resp. €10,15).

In de periode september tot en met december is het mogelijk om tegen gereduceerd tarief lid te worden. De contributie bedraagt dan €12,50, daarnaast betaal je ook nog voor een zogenaamd kortlopendlidmaatschap van de Atletiekunie van €6,55.

Ook in de periode van februari tot juli kan je tegen een gereduceerd bedrag lid worden. De contributie bedraagt dan €17,50. De Atletiekunie brengt echter wel de standaard kosten van een basislicentie en eventueel de wedstrijdlicentie in rekening (plus de administratiekosten, zie hierboven). Zodra je graag gebruik wil maken van een lidmaatschap van een half jaar dan ben je verplicht dit aan te geven bij de aanmelding.

Zoals bij iedere studentensportvereniging in Groningen dien je ook bij ons in het bezit te zijn van een ge-ACLO-tiveerde collegekaart. Voor meer informatie over een ACLO sportbewijs kun je kijken op de website van de ACLO.


InloggegevensPersoonlijke gegevensStudiegegevensVerenigingsgegevens