Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)
Agenda
07 March | 20:30 uur
Kledingverkoop
08 March | 21:00 uur
Borrel
11 March
NSK Indoor
25 March - 25 March
Astrea Run
01 April - 01 April
Xalos Coffees trainingsp...
07 April - 09 April
Voorjaarstrainingsweeken...
16 April - 16 April
Throwy Animal Games
Trainingen
Thursday | 18.45
Sprint - MLA - Basisgroep
Saturday | 10.00
Looptraining
Monday | 18.30
MLA: Techniek
Monday | 18.30
Springen/werpen
Tuesday | 18.45
Sprint - MLA - Basisgroep
Wednesday | 18.30
Springen/Werpen
Sign InWho's online?
We have 1 member online

Welcome to GSAV Vitalis

Welcome to the website of G.S.A.V. Vitalis, the oldest athletics club in Groningen and the largest student athletics club in the Netherlands!

For further information or questions please mail to our secretary or take a look here for more information about our club. Do you want to sign up? Click here!

Voorjaarstrainingsweekend!

Geef je op voor het trainingsweekend in Heerde van 7 t/m 9 april! Het trainingsweekend zit op dit moment vol. Maar bij veel extra aanmeldingen kan er een extra huisje geboekt worden, hoe meer mensen mee kunnen hoe leuker. Dus geef je vooral op want dit wil je niet missen! Er zal voor iedereen wat te doen zijn. Naast het trainen zal er ook veel gezelligheid zijn! Aanmelden kan via de agenda.

Liefs,
De WPC

 

Herinnering Galaxie!

Je kunt nog tot en met 16 februari je KVI inleveren. Op 28 februari zal het bestuur de nieuwe Gala-commissie bekend gaan maken.

Ook komend jaar willen we, na het succes van het afgelopen lustrumgala, weer graag een gala organiseren. Hiervoor zijn we opzoek naar een enthousiaste commissie. Heb je organisatorisch talent en lijkt het je leuk om samen met andere Vitalisten een te gek gala te organiseren? Stuur dan je Kennisgeving van Interesse (KVI) naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 

Herinnering Valentijnsactie!

Herinnering Valentijnsactie!

Heb jij een geheime crush of wil je iemand verrassen? Dan heeft Vitalis nu een speciale actie voor jou! Wij regelen een roos met een boodschap voor maar €2. Geef je naam en boodschap door aan This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Wil je je naam laten vermelden, geef dit dan even aan. Anders zal het anoniem gebeuren.

Grijp je laatste kans, en wacht niet langer. Aanmelden kan tot morgen 12 uur in de middag!

 

Inschrijving - Batavierenrace 2017

Beste Vitalisten,

Ook dit jaar zal Vitalis weer met een team mee doen met de Batavierenrace. Zoals je waarschijnlijk al weet is de Batavierenrace de grootste studenten hardloopestafette ter wereld. Het is verdeeld in etappes variërend tussen de 3 en 12 kilometer en wordt jaarlijks door meer dan 7.000 studenten gelopen. Na afloop van de race volgt tevens een geweldig feest, kortom iets waar veel Vitalisten het hele jaar naar uitkijken!

De 45ste (9e lustrumeditie) zal aanvangen in de nacht van vrijdag 28 april op zaterdag 29 april. Wil je meedoen met het Vitalis-team, dan kun je je vanaf maandagavond 21:00 op de Vitalis-website inschrijven: http://vitalis.org/nl/agenda/details/2009. Er zijn 16 herenetappes en 9 damesetappes te verdelen, per categorie er geldt “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”. De kosten om mee te lopen, te eten etc. liggen meestal rond de 20 euro.

Mocht je vragen hebben stel ze dan gerust!

Update: Ik heb begrepen dat er geen onderscheid werd gemaakt tussen dames en herenetappes. Dit zal dit jaar ook weer gebeuren.

Batavierenrace 2017
 

Galaxie gezocht!

Lieve Vitalisten,

Ook komend jaar willen we, na het succes van het afgelopen lustrumgala, weer graag een gala organiseren. Hiervoor zijn we opzoek naar een enthousiaste commissie. Heb je organisatorisch talent en lijkt het je leuk om samen met andere Vitalisten een te gek gala te organiseren? Stuur dan voor 16 februari een Kennisgeving van Interesse (KVI) naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Dit is een mail waarin je aangeeft dat het je leuk lijkt om onderdeel uit te gaan maken van deze commissie.

In de toekomst zullen we, als er een vacature open is bij een commissie, leden altijd de mogelijkheid geven een KVI in te leveren bij de betreffende commissie. Uitgebreide uitleg en consequenties van dit systeem volgt later deze maand.

 
Last message
Het spijt me, maar ik moet helaas het eten laten zitten. Iemand vond het nodig om het voorwiel van mijn fiets te mollen. Daar ben ik heel blij mee, ik wilde al zooo graag een nieuw voorwiel kopen... Maarja daardoor zit ik helaas zonder vervoer.

Poll

Hoe zou je de Fotoreportage van Vitalis willen ontvangen?

Op DVD - 17%
Op USB - 63.8%
Op Diskette - 19.1%

Total votes: 47
The voting for this poll has ended on: 31 Oct 2016 00:00 uur

------------------------------------

Idee voor een poll?